Eladás Gazdasági épület, Novi Sad, Vojvodina, Szerbia, S. Dimitrijevica

Eladás - Cod. 31743

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 130 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 0

Ház Šajkaš, 20 percre Újvidéken. Plot mérete 15 hektáros, és 112 m2 (egy kicsit több, mint 1600 m2). A ház előtt 130 m2-es, egy nagy szökőkút a híd és a szigeten, amely ültetett cseresznye, Saleta a Izidane grill, amely mérete 140x70 cm, egy hely medence, szökőkút, és indítsa el az alapjait és a falak egy másik ház mérete 12x7 m ( végzett az első lap, így lehet használni más célokra, új alapokra és falak épülnek a helyszínen, ahol már korábban is kifogásolja, hogy a tervezet az ingatlan nem változik, és nem igényel módosítást a terv objektum). A második részben a cselekmény egy nagy gyümölcsöskert és kert. A szélessége föld 17 m, és van egy külön bejárattal az autó. A ház előtt ültetett hársfák, amelyek egy szép árnyalatú. A falak nagyon vastag, így nincs szükség a légkondicionáló. Az udvar tele zöld, béke és nyugalom. Sok virágok, gyümölcsök (mogyoró, sárgabarack, birsalma, málna, szeder, cseresznye, bodza, szőlő), a szaga a gyümölcs- és moraja a víz ...
A házban 3 nagyméretű hálószoba, 1 kisebb szoba, konyha, és az új, személyre szabott, a fürdőszoba nagy és a vízmelegítő található a kamra, úgyhogy esztétikai nem számít a fürdőszobában. Két bejárata van, elöl és hátul, a konyhában. Fele a ház egy régebbi épület egy része, ahol van egy szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, előszoba és tároló helyiség épült új, és mindent egy fedél alatt. A konyha teljesen új.
Az ingatlan nyilvántartásba, tulajdonosa 1/1, víz, telefon, internet, IPTV. A költségek nagyon alacsonyak, mert vannak költségei IT, mint lakások, és a jó hőszigetelés miatt a vastag falak. 3, 4 perc sétára a fő utcán és a buszok. 6 perc séta az óvoda, iskola, posta, gyógyszertár 3, 4 szupermarket (Idea, Percy x3, TSV, koktél x2), több kisebb üzlet, butik, 2 hentesek, pékek négy, 4 fodrász, éttermek, bárok. . . minden nagyon közel van. Utcák tisztítani, gyönyörű közvilágítás, járdák és az új padok és két új játszóterek. Építése egy bevásárlóközpont, egy tervet, és egy aquapark.
Az ár változhat attól függően, hogy a házat értékesített együtt az összes dolgot, vagy sem. A legtöbb dolog nem régebbi, mint három éve.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB