Eladás Ház, Beograd, Belgrade, Szerbia, Ralja_avala

Eladás - Cod. 26497

  • Tipus: Ház
  • Terület: 150 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 4

Nagyon szép rendezett regisztrált ház, tulajdonosi 1/1, a természeti környezetben, anélkül, kipufogógázok és a város zajától, és ahol csak 40 perc tömegközlekedéssel, a buszmegálló Belgrádban.
A ház egy hőszigetelő homlokzati és teljes mértékben befejeződött, 150 m²-es, három szinten azzal a lehetőséggel, alkalmazkodás a lakás és a negyedik (tetőtér). Gáz központi fűtés, klíma összesen, a városi vízellátás, kábeltévé, háromfázisú áram, telefon, internet, hogy ez a ház funkcionális legjobb és legegyszerűbb formája. Amellett, hogy a két fürdőszoba, két konyha, hét hálószoba, műhely, pince-kamra, a lehetőséget a fatüzelés -kaljava tűzhely, két erkély, veranda, terasz, egy művelt kert, kő szökőkút a kertben, gyönyörű kilátással rendelkező, internet, mintegy harminc gyümölcsfák (alma, körte, szilva, cseresznye, meggy, dió, szőlő), ez a ház ad több lehetőséget. Itt részt, a falusi turizmus és mégis, nem messze Belgrádban.
A ház mellett, amely a bejegyzett telken kb 10 hektáros van egy garázs 30 m² és egy melléképület a 40m²-es. Aszfalt, hogy a ház közepén, és egy egészségügyi központ, üzletek, általános iskolák, óvodák, a városi és elővárosi közlekedés, önkormányzatok, posta, stb
Az ár 69.000 €.
Hívjon további információkért, és kérje, mit érdekli.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB