Eladás Majorság, Krupanj, Šabac, Szerbia, Banjevac bb, 15314 Krupanj

Eladás - Cod. 31181

  • Tipus: Majorság
  • Terület: 2500 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Ethno Háztartási Banjevac egy vidéki idill az öröm és az üzleti, amely Nyugat Szerbiában található, közel a Drina folyó, mintegy 500 méteres tengerszint feletti magasságban, kiváló áramlás a friss hegyi levegőt, nagyon alkalmas rose-szelek, nagyon kedvező éghajlati viszonyok és jellemzői a levegő fürdők .
  
# A legjobb megoldás az, hogy jöjjön, és nézd meg a személy. . .
  
Ethno Háztartási Banjevac rendezett lakossági és hasznos teret a 225m², földterület () területén 2.500m² és 1/1 magántulajdonban van, a neve Ljubica Vazmić.

Ethno Háztartási Banjevac hozzáfér az aszfaltozott út, villany és utcai világítás, saját forrás és a foglalat víz, privát csatorna, fűtés szilárd tüzelőanyaggal (fa), a lehetőségek összekötő két oldalán a telefon, internet és kábeltévé.

Belül a Etno Banjevac háztartások: szilva gyümölcsös, kert növekvő egészséges táplálkozás, és almafák, körte, cseresznye, dió, mogyoró, szőlő, szeder és az eper.

# Ha érdekel kínálunk és lepárló-berendezések minden fajta gyümölcs párlatok - Kazan térfogat 80l és 3 kádak össztérfogat 4000l.

Ethno Háztartási Banjevac 3,5 km-re Krupanj és körülbelül 130 kilométerre Belgrádban. A Krupanj közül 2 Church Health Center, Kulturális Központ, Óvoda, Általános és Középiskola, 3 bank, posta, buszmegálló, zöld piac, rendőrség, hotel, nyári medence, sportcsarnok, sportlétesítmények kis és nagy sport teniszpályák, 4 hegyi patakok, a 20-hidak, járdák nyár, a parkok és futópályák, számos üzlet és a kávé, stb a szolgáltatások lehetséges.

A közelben számos kulturális, történelmi és turisztikai látványosságok, templomok és kolostorok - Sokograd, Sokol hegyek, Rožanj, Mačkov kő, Dobri Potok kolostor Tronoša, Tršić, folyó Drina, stb

Ethno Háztartási Banjevac kiváló feltételeket biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra, valamint foglalkozik a különböző gazdasági és idegenforgalmi tevékenységek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB