Eladás Négy hálószobás lakás, Vracar, Belgrade, Szerbia, Prote Mateje

Eladás - Cod. 31680

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 113 m²
  • Szobák száma: 3.5
  • Emelet: 1

Rendkívüli lakás Vracar, 113m2, az első emeleten, bejelentve 96m2, Perfect könnyen osztható két lakossági jedinice.Topla ajánlásokat.
Eredetileg Lounge lakás Vracar, Prote Mateje abban a részben, a korona és Njegos utcák teljesen felújított ütemterv cseréje minden telepítés, feldolgozása padlók, falak és a mennyezet. Asztalosipari egy hiteles és helyreáll. Vastag homlokzati falak teszik a lakás nyáron hűvös, télen meleg. Az apartman két hálószoba külön egységet képeznek, melyek mindegyike saját fürdőszobával. Stan könnyen kaphat egy harmadik hálószoba, ha szükséges. A lakás az egyetlen a földön. Két bejárati ajtó közül az egyik a bejárat a pretvorean
a gardrób. Minden szoba, fürdőszoba és a konyha ablakai és a természetes szellőzés. Peacful fákkal szegélyezett, öt perc sétára a Flower tér, Kalenić piac, óvodák, általános iskolák Vladislav Ribnikar és Sveti Sava, harmadik, ötödik és tizennegyedik Belgrád High School, főiskolák, gyógyszertárak, klinikák, több szupermarket és mások. Egyéb parkolók, nincs probléma parkolás az utcán. A lakás felújításra öt évvel ezelőtt. Padlók tömör tölgy padló, tapéta, beépített szekrények, modern világítás. Központi fűtés lehetőségét váltás központi fűtés, saját kazán, hogy használták bevezetése előtt CG. Minden szoba légkondicionált. Az épület nagyon szép tiszta és csendes, GF + 4 1937-től mernernim bejárattal, zöld közös udvar és lift.
Ez a tulajdonság lehet a legjobb választás!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB