Eladás Ház, Izbiste, Vrsac, Szerbia, Zarka Zrenjanina 77, 26343 Izbiste

Eladás - Cod. 38502

  • Tipus: Ház
  • Terület: 3000 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

elhelyezkedés

A legközelebbi nagyváros Vrsac, 14 km-re található. Belgrádba (repülőtéri összeköttetés 2 óra alatt Németországba AirSerbia útján) kb. 90 km, a Pancevo városa előtt, mintegy 50 km-re. Vrsacban mindent meg kell adni, amire szüksége van. Ha nem akarja az infrastruktúrát nélkülözni, itt mindent megtalál, amit a szíved kíván - tipikusan a város. Sok gazdálkodó és kereskedő minden nap / hétben eladja az ételeket és árukat a piacokon és üzletekben. Aki azt akarja, hogy a szupermarket és / vagy üzletek bármilyen igényt kielégítsenek, itt is megtalálja. Vrsac városa kissé fölött helyezkedik el a lejárt Kárpátokon, a háttérben a hegyek nagyon szépek. Az olyan sporttevékenységek, mint a túrázás, a hegyi kerékpározás, a kocogás, a siklóernyőzés, a motocross, az Nordic walking, a quad kerékpározás és a kerékpáros kirándulások már népszerű szabadidős tevékenységek a lakosok és a turisták számára. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, értesítse magát a GoogleEarth és a Wiki webhelyről.

vegyes
Az időjárás: márciustól áprilisig a hőmérséklet 20 fok fölé emelkedik, nyáron 45 fokos meleg, a késő nyár szeptember végéig 30 fokig tart, október végétől már fagy. A télen váltakozóan enyhe (januárban a pólóban) vagy kemény -20 fokos és sok hó.
Ez az ajánlat 1-3 gyermekes család számára ideális. Önfenntartható önellátással és abszolút békével - de élvezheti a meglévő infrastruktúrához való csatlakozás előnyeit is, ha akarja és szükség van rá. Ez magában foglalja az orvosi ellátást, az ismert mindennapi életet, stb. Leírás: ház, föld, Möbilar, műhely, kert, stb. ... lásd a képeket ... Ha érdekli az érdeklődésem a PN, Skype, Whatsapp, e-mail, hívás stb. április közepétől 2019 október végéig.
Internet és TV-hozzáférés áll rendelkezésre. Az érdekelt felek bármikor kapcsolatba léphetnek a Skype, a Viber és a Whatsapp. További képek kérhetők.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB