Eladás Sorház, Bukovac, Novi Sad, Szerbia, 22 Augusta

Eladás - Cod. 31278

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 220 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 3

Mi értékesítjük szép és tágas családi otthon Bukovac, mintegy 15 percnyi autóútra Újvidék, Szerbia. A háromemeletes ház zavartalan kilátás nyílik háztetőkre és mezők a Nemzeti Park Fruska Gora. Bukovac egy természet-közeli külvárosában Újvidékre vásárlási lehetőségek, általános iskola, óvoda és orvosi központ. A buszmegálló mindössze 5 perc alatt elérhető.
A lépcső, a bejárat és az első emeleten ben felújításra került a fa meg a közelmúltban a gyönyörű csempe. A szoba a földszinten használják pince és mosókonyha. A nappali / konyha, fürdőszoba káddal és egy hálószoba és egy panorámás erkéllyel és hozzáférést biztosít a terasz található, az első emeleten. Az erkélyről vagy a nappaliban, az első emeleten élvezheti a csodálatos naplementét Vajdaságban. Az emeleten laminált fektetik, és azt 3,5 szoba és egy kis erkéllyel. A teret a tető alatt megnyitották a modern galéria és felszerelt, minőségi Velux tetőtéri ablakok.
melegítjük télen a gáz központi fűtés, a második réteg is van egy cserépkályha, amely könnyen fűti az egész padlót.
A fedett terasz nyílik a szálloda saját organikus kert és gyümölcsfák a napot család és a barátok is élvezhetik. A kő grill (mi is azt használjuk dohányzás) is rendelkezésre áll.
Van egy saját parkoló két autó a szálloda előtt.
A konyha az első emeleten teljesen felszerelt hűtő, gáztűzhely és sütő, és az új mosogatógép és az ár a házban is. Kábel TV és H-DSL / telefon áll rendelkezésre.
Mivel a megközelíthetőség szakmai okok miatt korlátozott, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha érdekli és / vagy kérdéseire e-mailben a telefonszámát. Visszahívjuk lehető legrövidebb időn belül. A költözés napja forgatható, de nem októbere előtt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB