Eladás Üzlet, Šabac, Šabac, Szerbia, Svileuva

Eladás - Cod. 43321

  • Tipus: Üzlet
  • Terület: 300 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: Prizemlje

Exkluzív ajánlat! Eladok egy etnofalu alapfunkciójában épült, 3 hektáros épületegyüttest Svileuva városában, Koceljevától és a Valjevo-Šabac főúttól mindössze 3 km-re. A komplexum mellett 200 méter távolságban halad el az L-1 aszfaltút, amely a Valjevo-Šabac autópálya és az Ub-Šabac autópálya közötti keresztirányú forgalmi kapcsolatot jelent, amelyhez egy bekötőút közvetlenül kapcsolódik. közvilágítási tulajdonú, mindkét oldalán örökzöld díszsorral. A komplexum távolsága Belgrádtól körülbelül 70 km, Újvidéktől 100 km, Valjevótól és Šabactól pedig egyenként 30 km. A komplexum földrajzi fekvése a magas éves napsütéses órák száma, a különböző éghajlati áramlatok találkozása, az enyhe és kellemes éghajlat, valamint a levegő magas ózontartalma miatt klimatikus gyógyhelynek számító helyen található. A Tamnava folyó közelsége tovább növeli magának a helynek a vonzerejét.

A komplexum egyedülálló téregységet képvisel, amely egy központi fekvésű főépületből, négy különálló, térben elosztott lakóépületből és egy különálló, hús- és kenyérsütésre, valamint hagyományos szerb módszerekkel való ételkészítésre szolgáló épületből áll. A főépületben egy másik nagy lakosztály, egy központi hall, fürdőszoba, egy nagy fedett nyári terasz, egy konyha, hűtőkamrák, tároló helyiségek és kazánház található. Az apartmanházak mindegyikéhez tágas fürdőszoba és fedett nyári terasz tartozik. Az épített objektumok összterülete kb.300m2. Minden épület infrastruktúrával felszerelt, és belső kommunikációs utak kötik össze, természetes kő és beton kombinációjából. Ez a kombináció egy szökőkutat, egy központi szökőkutat és egy központi nyári fennsíkot hozott létre kétszáz éves hársfák árnyékában. Külön látványosság az ásott kút, melyre a kivételes minőségű és nagy kapacitású víz jellemző.

A családi és szervezett csoportos turizmus létesítményeinek építési munkáinak jelenlegi állása, a potenciális vásárló személyes kívánságai és elképzelései szerint, lehetővé teszi a komplexum könnyű adaptálását a fő rendeltetéséhez, illetve átalakítását:

Sport- és szabadidős tábor sport- és szabadidős létesítmények (uszodák, sportpályák) építésével
Többcélú táborok (iskolák a természetben, oktatási táborok, családi és csoportos ünnepségek szervezése, szemináriumok és kongresszusi turizmus szervezése, vadászturizmus)
idősek elhelyezésére, gondozására és segítésére szolgáló központ stb.

A rendelkezésre álló területet figyelembe véve is van lehetőség a természet és a lovassport szerelmeseinek egyéni tanyásá alakítani lovardával, lovardával vagy hasonlóval.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB