Eladás Ház, Trupale, Nis, Szerbia, Nisavska

Eladás - Cod. 40232

  • Tipus: Ház
  • Terület: 264 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 2

Eladó gyönyörű, 2 emeletes és 264 nm-es luxus ház 10 aris / 1000 nm-es telken, Trupale / Niš / Szerbia eladó.


Minden rendelkezésre álló papír, a földrajzi nyilvántartásba vett és legális, új épület, teljes mértékben modernizált 2018-ban, csatlakozás a városi víz- és villamosenergia-ellátáshoz, garázs, parkoló, internet, kábel TV.


Kétszintes ház (családi ház) Trupale városában, Crveni Krst községben, Niš városában, 8 km-re a városközponttól.

Minden rendelkezésre álló irat, nyilvántartásba vett és legalizált.

Két emeleten 264 nm-es saját tulajdonú ingatlan (10 ás / 1000 nm). A házat a legmodernebb eszközökkel és a legminőségibb anyagokkal építették és felszereltek. A földszint teljesen kifejlesztett és készen áll a beköltözésre. A felső emelet részben kibővült, a fennmaradó helyiségek kevés erőfeszítéssel készíthetők el.

Földszint: A földszinten minden szoba külön bejuthat a bejárathoz a folyosón keresztül. Nappali étkezővel, modern teljesen felszerelt konyha, modern fürdőszoba. Egy másik helyiségbe (amely jelenleg irodaként használatos) a konyhán vagy a teraszon lehet elérni, amelyet a háztartási szoba követ. A földszinten két erkély is megközelíthető. Minden szobát ízléses stukkó díszek díszítik. Padló- és falburkolatokhoz első osztályú olasz kerámiát és gránitot használtak. A német (14 mm) laminált anyagot a nappaliba fektetik.

Felső szint: A felső emeletet a folyosón lévő belső lépcsőn keresztül lehet elérni. Előszoba, három hálószoba, egy másik nagyon nagy szoba (56 nm), fürdőszoba, három erkély. Az egyik hálószoba már készen áll a beköltözésre.

Garázs: A tágas garázs (30 nm) redőnyökkel és távirányítóval közvetlenül megközelíthető a földszinten.

Műszaki felszerelés: Az elektromos rendszerek teljesen újok (2018) és háromvezetékes felszereltek. A vízvezetékeket is teljesen megújítják (2018). A teljesen modernizált padlófűtés (2018) jelenleg villamos energiával működik, és radiátorokkal van felszerelve minden helyiségben, részben padlófűtésként; pellet, fa vagy szén fűtés gyorsan átalakítható, rendelkezésre áll egy kémény. Minden ajtó egyedi kivitelű, kiváló minőségű fából készült, és elefántcsontra festett. A ház csatlakozik a város víz- és villamosenergia-hálózatához. A szennyvíz egy teljesen modern téglavezeték-tartályon keresztül kerül elvezetésre. Modern homlokzati szigetelés (10 cm polisztirol). A legmodernebb PVC ablakok és ajtók további nagyon jó szigetelést biztosítanak.

Telek: Az 1000 négyzetméteres telken sok díszfák (hibiszkusz, pálmafák) és gyümölcsfák (meggy, sárgabarack, körte, dió, szőlő) és rengeteg bogyó található.

Eladó, mivel Németországba költözik

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB