Eladás Két hálószobás lakás, Backa Topola, Vojvodina, Szerbia, Nikole Tesle 4/3, Krivaja, Backa Topola

Eladás - Cod. 42549

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 59 m²
  • Szobák száma: 2.5
  • Emelet: 3

Tágas apartman festői környezetben, szerb lakóhellyel

Ha Ön a természet szerelmese, és élvezi egy festői falu békés életét, akkor ez minden bizonnyal Önnek való. Itt élvezheti a természeti élet luxusát és a modern élet kényelmét. A tó, erdő, bolt, posta, iskola és buszpályaudvar mind pár perc sétával elérhető. És a legközelebbi város mindössze 10 km-re van, ahol egy nagyobb tó található. Szabadka híres turisztikai városa 30 perc alatt elérhető. A második legnagyobb város Újvidék mindössze 60 km-re található. A magyar határátkelő 45 km-re található.

Az ingatlan szabadon birtokolt. Könnyedén kaphat tartózkodási engedélyt Szerbiában ingatlantulajdonhoz, és magával hozhatja családját is. Szerbia EU tagjelölt megye, és várhatóan 2025-re csatlakozik az Unióhoz, így Ön ezzel a lépéssel EU-lakóvá válhat. Segítségnyújtás a lakóhely igénylésében megoldható.

A lakásban két hálószoba, előszoba, konyha és fürdőszoba található. A lakás minden helyiségéhez megfelelő világítás van. A szőnyeg területe 59 m². A két hálószoba, a konyha és a fürdőszoba tágas. És van egy ruhatár a bejáratnál. A konyha beépített szekrényekkel, tűzhellyel, sütővel stb. van felszerelve. És van egy kamra és egy erkély. A belső tér nemrég lett festve. Van egy pince is. Az ára 28.000 EUR, benne bútorokkal, gépekkel és költözhető.

Szerbia biztonságos ország, amely értékeli a személyes és pénzügyi szabadságot. Ráadásul a szerbek nagyon kedvesek és barátságosak.

Szerbia igazi határ menti befektetési célpont, és nagy befektetési potenciállal rendelkezik. Rengeteg olcsó angolul beszélő munkaerő van. Emellett az állam különféle támogatásokat nyújt külföldi befektetőknek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB