Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Beograd, Belgrade, Szerbia, Dragoslava Srejovica

Eladás - Cod. 28535

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 580 m²
  • Szobák száma: 17
  • Emelet: 4
  • Épület állapota: Sufficient

Található, a domb tetején, a belgrádi 1. zóna, ez egy hatalmas ház hatalmas potenciált, akár a lakossági és / vagy kereskedelmi célokra. A fő ház rendezett több mint 4 emeleten, egy nagy alsó földszinten kiterjedő szinte az egész területet a ház tervét; ezt korábban használható műhelyben, majd üzlethelyiségnek. Efölött egy nappali 40 + m2, konyha, és fürdőszoba; fenti 4 nagy hálószoba, tároló, egy mosókonyha és egy fürdőszoba. Van egy nagy beépítetlen tetőtér nagyon nagy belmagasságú (több 4metres a gerincen a tető), amely átalakulhat kiváló loft stílusú lakás. Az egész, vannak nagy erkéllyel minden nagyobb szoba, minden szinten.

A második felében a ház - amely elérte a külön utcai bejárattal - van kialakítva 3 önálló lakás (2 szoba / 3 szoba / 4 szoba) alkalmas bérlet. A ház egy varázslatos és nagyon privát kert a ház körül, hatalmas fákkal és hegymászó rózsa, és egy nagy fészer.

A ház áll minden főbb buszjáratok a Belgrád központjában, habár lehetséges, hogy gyalog a város központjában, kevesebb, mint fél óra. A ház már a folyamatos munkavégzés az elmúlt 40 évben, így szükség van a korszerűsítés során; A szerkezet, tető, és a belső azonban mind szilárd állapotban. Ez egy csodálatos lehetőség, egyrészt a fantasztikus családi ház, közel a város központjában, és dolgozzanak ki egy jövedelem akár lakossági vagy üzleti használatra, a másik része az ingatlan.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB